Tausiga Fa'aletagata

I le amataga o le tautotogo, Mati, e mafanafana ma malulu.Matou te fa'afeiloa'ia le 112th “Mati 8″ Aso Fa'ava-o-malo mo Tamaitai Faigaluega.I le vaitaimi faigata o le faʻamaʻi puipuia ma le pulea, ina ia mafai ai e tagata faigaluega uma tamaitai e faʻaalu se aso malolo atoatoa ma le manaia ma le uiga anoa, Qingdao Wangyu Rubber Products Co. Matou te fia faʻaalia la matou faʻafetai ma faʻamanuiaga o aso malolo i le "afa o le lagi. ” o e sa galulue malosi mo se taimi umi.
TALA FOU (3)
Ltd. e silia ma le 110 tama'ita'i faigaluega, o se malosiaga taua tele mo le atina'eina o le kamupani.Latou te tuʻuina atu filemu i tulaga faigaluega eseese i totonu o le kamupani ma saofagā i le atinaʻeina o le kamupani.Talu ai o lo'o fa'ateleina le sao o tama'ita'i i le atina'eina o le kamupani, o lo'o fa'aleleia fo'i le tausiga a le atina'e mo tama'ita'i faigaluega.Matou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea e tamaʻitaʻi faigaluega le agaga o le "fafine e le fefefe i alii", galue malosi, tutu i luga o latou pou, galue malosi ma faia ni sao fou i le atinaʻe lelei ma le vave o le kamupani.Mo se taimi umi, Qingdao Wangyu Rubber Products Co., Ltd. e taumafai pea e tausisi i le "tagata-faʻatatau" i tagata faigaluega taʻitasi, ma aso malolo taua uma, o le a faʻatau e le kamupani ma le iuni a le aufaigaluega oloa uelefea e auina atu ai manaʻoga mafanafana ma tausiga. i le aufaigaluega.O le fa'aaliga foi lea o le aganuu alofa a le kamupani, e le gata ina fa'aleleia ai le lagona o le aufaigaluega, ae fa'aosofia ai fo'i lo latou naunau i galuega, ma fa'atupuina ai se malosi fa'a-centripetal lelei ma le felagolagoma'i.
TALA FOU (4)
I le taimi lava e tasi, i le faʻamanatuina o le 41st anniversary o le faʻamalosia o le totoina o laʻau faʻamalosi a le atunuʻu ma le 44th "3-12" Aso Toto Laau, ina ia mafai ai ona faʻatinoina le faʻavaeina o le manatu o le "vai lanumeamata ma le mauga lanumeamata o le mauga siliva. o auro”, Qingdao Wangyu Rubber Products Co. Ltd. faatulagaina tagata faigaluega ogatotonu ma sinia uma e faatino gaoioiga toto laau ma faatinoga faatino.Na faamamafaina e le Pule Sili o Liang Songjie e faapea o le totoina o laau o se mea taua i le tupulaga o loo i ai nei ma manuia i le afe tausaga, ma i le atunuu o loo i ai nei o loo fautuaina malosi le ola maualalo-carbon ma le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata i aso nei, e le gata ina atagia ai le silafia o le matafaioi i le fa'atāuaina le puipuiga o le si'osi'omaga, ae ose fua fa'atatau e fausia ai le nofo lelei i le va o le tagata ma le natura, fa'aleleia le si'osi'omaga ma fausia se sosaiete lelei.O le nofoaga o le gaoioiga sa matua’i fa’agasolo, ma o lo’o amoina e le aufaigaluega pakete ma suo, ma vave ona su’e le vaega e totō ai a latou lava ‘au, ma i lalo o le ta’ita’iga a le Susuga a Shi Bin, le ta’ita’ifono o le Komiti, sa tutumu tagata uma i le malosi, talotalo solo ma suo palapala. fa'atumuina lua o la'au ma fa'aputu fa'aputu.O laasaga uma o le faagasologa sa maopoopo ma maopoopo lelei, ma sa totoina ma le faaeteete laau taitasi.E ui ina sa lilofia lima ma lavalava i le palapala, ae sa fiafia tagata uma ma felagolagomai, ma faatasi ai ma a matou taumafaiga soofaatasi, sa tutu a’e i le matagi ia laau toto fou ma susulu i le savili mafanafana o le tautotogo.O le faamalosia o le totoina o laau e le gata na tuufaasolo mai ai ma ave i luma le agaga o Lei Feng, ae na siitia ai foi le silafia o le puipuiga o le siosiomaga o le "totō laau ma le lanumeamata o le siosiomaga, o le matafaioi a tagata uma" i le aufaigaluega talavou.I le taimi lava e tasi, na faʻalauiloaina ai foi le fesoʻotaʻiga i le va o le aufaigaluega a le kamupani ma faʻaleleia lagona i le va oi latou, ina ia mafai ai ona latou malolo ma tuʻu i latou i galuega i le lumanaʻi ma se tulaga lelei o le mafaufau ma saofagā i le atinaʻeina manuia o le kamupani .


Taimi meli: Iuni-28-2022
Tuu lau Feau